Ajankohtaista

Loimaan terveysasemalla aukeaa uusi omaisneuvontapiste tiistaina 6.2.2018. Mielenterveys- ja päihdeomaiset voivat tulla aikaa varaamatta ...

Lue lisää

AJANKOHTAISTA

HUOMIO! AO -hankkeen fb- ja nettisivujen ylläpito loppuu! Löydät myös Auttava Omainen kuulumiset ja tapahtuma Varsinais- Suomen -FinFamin ...

Lue lisää


Katso kaikki kuvat

Tilaa uutiskirje

Seuraava depressiokoulu- voimavaroja etsimässä Turussa 2018!

 

Depressiokoulu - voimavarakurssi alkaa 3.3.2016 Salossa

Kurssin tarkoituksena on katkaista stressin, uupumuksen ja depressioin aiheuttama kierre. Kurssin aikana lisätään opiskelijan valmiuksia tunnistaa omia mielialojaan ja niihin vaikuttamista. Kurssille osallistuvat haastatellaan, mukaan mahtuu 8 kurssilaista. Kurssi toteutetaan päiväaikaan: tapaamisia on viikon välein yhteensä kahdeksan kertaa (mahdollisuus tavata 9 kertaa tai pitää väliviikko).

Paikka FinFami - Salon seudun mielenterveysomaiset ry:n toimisto, Turuntie 8 Salo

Aloitus torstaina 3.3.2016 kello 10-12.00, päätös 28.4.2016

Osallistujat haastatellaan, joten ilmoittaudu viimeistään 12.2! Lisätiedot ja ilmoittautumiset puh 044 7930 586/ Pinja tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tunne-ukot – avaa tunnelukot! - Ryhmä täynnä, voit kysyä seuraavan ryhmän alkamisajankohtaa!

Järjestämme loppuvuodesta 2015 ryhmän miehille ikään katsomatta Turussa.

Stressi, uupumus ja depressio liittyvät yhteen ja muodostavat helposti pahenevan kierteen. Ryhmän tarkoituksena on ehkäistä ja katkaista tämä kierre. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta omista mielialoista ja taitoja vaikuttaa niihin. Tarkoituksena on ennaltaehkäistä uupumusta ja kartuttaa voimavaroja sekä tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia.

Lisätiedot/ ilmoittautumiset puh. 044 7930 581/ Samuli Koskinen

 

 

ray-logofinfami-vsfinfami-salo-logo

www.auttavaomainen.fi