Ajankohtaista

Loimaan terveysasemalla aukeaa uusi omaisneuvontapiste tiistaina 6.2.2018. Mielenterveys- ja päihdeomaiset voivat tulla aikaa varaamatta ...

Lue lisää

AJANKOHTAISTA

HUOMIO! AO -hankkeen fb- ja nettisivujen ylläpito loppuu! Löydät myös Auttava Omainen kuulumiset ja tapahtuma Varsinais- Suomen -FinFamin ...

Lue lisää


Katso kaikki kuvat

Tilaa uutiskirje

SALO:

Täältä löydät kaikki salolaiset toimijat, joiden puoleen voi kääntyä mielenterveys- ja päihdeasioissa: Oppaaseen on koottu tietoa mm. kaupungin tarjoamista sosiaali- ja terveyspalveluista sekä eri-ikäisten ihmisten mielenterveyspalveluista, Kelan, työ- ja elinkeinotoimiston, seurakunnan sekä eri järjestöjen ja yhdistysten palveluista mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyen. Oppaasta löytyy myös valtakunnallisia, kaikille avoimia palveluja.

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUT SALOLAISILLE

TURKU:

Mielenterveys- ja päihdeongelmat huolettavat monia turkulaisia. Ongelmia voi olla itsellä, perheenjäsenellä tai jollain muulla läheisellä. Kun oma tai läheisen mielenterveys horjuu tai päihteidenkäyttö riistäytyy käsistä, pohdittavana on usein myös se, mistä ongelmiin voisi saada apua.

Turun hyvinvointitoimiala on koonnut Mielenterveys- ja päihdepalveluoppaan, josta löytyvät kaikki Turussa tarjolla olevat palvelut mielenterveysongelmaisille, päihdeongelmaisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä heidän omaisille ja läheisilleen.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut Turussa -opas (pdf)

ray-logofinfami-vsfinfami-salo-logo

www.auttavaomainen.fi